lauantai 21. joulukuuta 2013

Canon EOS 1000D etsii kotia!

Sovitaan, ettei tämä ole varsinainen blogiteksti, niin en koe huonoa omaatuontoa mainostaessani teille myynnissä olevaa kameraani :) Joka tapauksessa ajattelin laittaa ilmoitusta tännekin suunnalle, koska uuden kameran hankkimisen myötä edellinen on jäänyt tarpeettomaksi ja mielelläni myisin tuon eteenpäin käyttöön nurkasta pölyttymästä! Älkää kuitenkaan pelätkö, tarkoitukseni ei ole tehdä tästä blogista pahaista myyntipalstaa.


     Eli nyt olisi myytävänä 10,1 megapikselin Canon EOS 1000D -digijärjestelmäkamera, joka on esimerkiksi hyvä joululahja valokuvausta juuri aloittavalle henkilölle! Toki tässä alkaa olemaan jo kiire, mikäli haluaa tämän joulupakettiin saada, mutta eihän se nyt mahdottomuus kuitenkaan ole ;)

     Rungon lisäksi samaan pakettiin saa mukaan 18-55mm objektiivin, kameralaukun, akun, laturin, USB-kaapelin, 256 MB-muistikortin, ohjelmistolevykkeet sekä käyttöohjeet. Mukana on myös pienempi pikaopas, johon on koottu tärkeimmät asiat ja jota on helppo kantaa vaikka mukana. Myös kaikki objektiivin ja kameran suojat ovat tallessa eli ei pääse linssitkään naarmuuntumaan tai muuten vahingoittumaan.     

     Pieniä käytön jälkiähän tuossa kamerassa on, mutta toimii täysin moitteettomasti ja ei ole kuitenkaan pahasti kolhuja kokenut. Tämä on kompakti ja kevyt kamera ja miellyttävä kädessä, eikä vie kovin suurta tilaa laukustakaan. Kameralaukussa on paljon säilytystaskuja ja irroitettavat pehmusteet, joiden ansiosta kameran ja varusteiden kuljettaminen on vaivatonta.

Koko setti lähtee 200 eurolla, vaikka toki tarjouksiakin otan tästä vastaan!

     Itse ainakin kovasti olen tuosta tykännyt ja suurimman osan valokuvistanikin elämäni aikana olen tällä ottanut. Toki ikää alkaa tällä mallilla olemaan jo enemmänkin, mutta voisin kyllä sanoa siltikin, että ei kyllä Canon EOS 1100D häviä ollenkaan, päinvastoin! Mutta kyselkää ihmeessä lisää, jos kiinnostus heräsi ja jos taas vastaavasti tämä postaus oli täysin turha mielestänne, skipatkaa vain yli ja odotelkaa seuraavaa varsinaista postausta, jonka lupaan vielä ennen joulua kirjoitella :)

2 kommenttia:

  1. voi, olispa ihanaa saada tää ku itel ei oo ikinä mitää "hyvää" kameraa ollu:< pitää pistää harkintaan jos rahaa jostai löytyis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä tosiaan eron huomaa noissa kameroissa, itsekään en enää osaa oikein ajatella kuvaavani jollain muulla kuin järkkärillä :) Tämä kamera pääsi tosin juuri uuteen kotiin!

      Täytyy vielä lopuksi pahoitella, että vasta nyt vastaan, mutta voin sanoa, että en ole ennättänyt käymään koneella ollenkaan pitkiin aikoihin!

      Poista